Adana'da 82 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2020 - 09:52, Güncelleme: 06.05.2020 - 09:52 3757+ kez okundu.
 

Adana'da 82 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Adana'da 82 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi ADANA (AA) - Adana'da polis ekiplerince bir tesiste 82 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde kaçak akaryakıt olduğunu belirledi. Tesise operasyon düzenleyen ekipler, plastik tanklarda kaçak üretildiği tespit edilen 82 bin 700 litre akaryakıt buldu.Şüpheli F.S. gözaltına alındı.Muhabir : Yusuf KoyunYayınlayan : Seval Güler

Adana'da 82 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

ADANA (AA) - Adana'da polis ekiplerince bir tesiste 82 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde kaçak akaryakıt olduğunu belirledi.

Tesise operasyon düzenleyen ekipler, plastik tanklarda kaçak üretildiği tespit edilen 82 bin 700 litre akaryakıt buldu.

Şüpheli F.S. gözaltına alındı.

Muhabir : Yusuf Koyun
Yayınlayan : Seval Güler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.