2.Soda Şişesi Vakası, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede, vücudunda şişe olduğu ortaya çıktı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 13:05, Güncelleme: 09.07.2020 - 13:05 3313+ kez okundu.
 

2.Soda Şişesi Vakası, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede, vücudunda şişe olduğu ortaya çıktı

Karaman'da karın ağrsı şikayetiyle hastaneye giden 27 yaşındaki Afganistan uyruklu A.E. adlı erkek hastanın röntgen filminde, kalın bağırsağında şişe olduğu ortaya çıktı. Makatından sokulan soda şişesi ameliyatla çıkarılırken, A.E.'nin ifadesinde konuşmadığı ifade edildi.Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 28 Haziran Pazar gecesi gelen A.E., (27) karın ağrısı şikayeti olduğunu söyledi. Bunun üzerine röntgen filmi çekilen gencin kalın bağırsağında şişe olduğu görüldü. Makattan girdiği belirlenen şişe, yaklaşık bir saat süren ameliyatla çıkarıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından dün taburcu edilen A.E., polise verdiği ifadesinde, “Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti. Ben de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdum. Yaşanan olaydan dolayı kimseden şikayetçi değilim” diye konuştu.  2009'DA TARSUS'TA DA YAŞANMIŞTI 2009 yılında Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan şahısa arkadaşları tarafından çiçek gönderilmişti.
Karaman'da karın ağrsı şikayetiyle hastaneye giden 27 yaşındaki Afganistan uyruklu A.E. adlı erkek hastanın röntgen filminde, kalın bağırsağında şişe olduğu ortaya çıktı.

Makatından sokulan soda şişesi ameliyatla çıkarılırken, A.E.'nin ifadesinde konuşmadığı ifade edildi.Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 28 Haziran Pazar gecesi gelen A.E., (27) karın ağrısı şikayeti olduğunu söyledi.

Bunun üzerine röntgen filmi çekilen gencin kalın bağırsağında şişe olduğu görüldü. Makattan girdiği belirlenen şişe, yaklaşık bir saat süren ameliyatla çıkarıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından dün taburcu edilen A.E., polise verdiği ifadesinde, “Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti.

Ben de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdum. Yaşanan olaydan dolayı kimseden şikayetçi değilim” diye konuştu. 

2009'DA TARSUS'TA DA YAŞANMIŞTI

2009 yılında Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 37 yaşındaki adamın cinsel fantezi uğruna eşi tarafından makatına sokulan soda şişesi hastanede operasyonla çıkarılmıştı.

Hastanede tedavi altına alınan şahısa arkadaşları tarafından çiçek gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.