Yalvaç Çınaraltı eski günlerine dönüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2020 - 19:24, Güncelleme: 31.05.2020 - 19:24 4104+ kez okundu.
 

Yalvaç Çınaraltı eski günlerine dönüyor

Yalvaç Çınaraltı eski günlerine dönüyor ISPARTA (AA) - Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki Çınaraltı meydanı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.İlçenin yaklaşık 800 yıllık çınar ağacının çevresinde bulunan Çınaraltı meydanındaki kıraathane ve çay bahçelerinin sahipleri, yarın kalkacak olan kısıtlamaların ardından gelecek misafirler için hazırlıklarını tamamladı.Masa ve sandalyelerin sosyal mesafe kuralına göre yerleştirildiği meydanda, belediye ekipleri tarafından köpüklü suyla temizlik çalışması yapıldı.Muhabir : Yılmaz UysalYayınlayan : Rifat Yerlikaya

Yalvaç Çınaraltı eski günlerine dönüyor

ISPARTA (AA) - Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki Çınaraltı meydanı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

İlçenin yaklaşık 800 yıllık çınar ağacının çevresinde bulunan Çınaraltı meydanındaki kıraathane ve çay bahçelerinin sahipleri, yarın kalkacak olan kısıtlamaların ardından gelecek misafirler için hazırlıklarını tamamladı.

Masa ve sandalyelerin sosyal mesafe kuralına göre yerleştirildiği meydanda, belediye ekipleri tarafından köpüklü suyla temizlik çalışması yapıldı.

Muhabir : Yılmaz Uysal
Yayınlayan : Rifat Yerlikaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.