Serik'te karantinada bulunanlara erzak dağıtıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2020 - 15:12, Güncelleme: 27.05.2020 - 15:12 4083+ kez okundu.
 

Serik'te karantinada bulunanlara erzak dağıtıldı

Serik'te karantinada bulunanlara erzak dağıtıldı ANTALYA (AA) - Serik'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan bölgede yaşayanlara sebze meyve, ekmek ve ilaç yardımında bulunuldu. Merkez Mahallesi'ndeki 15 Sokak'ta karantinanın altıncı günündeki vatandaşlara Serik Belediyesince sebze ve meyve, hayırseverler tarafından ise 750 ekmek gönderdi. Zabıta ekipleri erzakları mahalle muhtarına teslim etti. Erzaklar daha sonra karantina bölgesindeki gönüllülerce ihtiyaç duyanlara dağıtıldı. Bu arada, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri de karantinadakilerin ilaç ihtiyaçlarını karşıladı. Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Levent Kişi

Serik'te karantinada bulunanlara erzak dağıtıldı

ANTALYA (AA) - Serik'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan bölgede yaşayanlara sebze meyve, ekmek ve ilaç yardımında bulunuldu.

Merkez Mahallesi'ndeki 15 Sokak'ta karantinanın altıncı günündeki vatandaşlara Serik Belediyesince sebze ve meyve, hayırseverler tarafından ise 750 ekmek gönderdi.

Zabıta ekipleri erzakları mahalle muhtarına teslim etti. Erzaklar daha sonra karantina bölgesindeki gönüllülerce ihtiyaç duyanlara dağıtıldı.

Bu arada, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri de karantinadakilerin ilaç ihtiyaçlarını karşıladı.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Levent Kişi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.