Mersin'in yüksek kesimlerinde yayla sezonu öncesi inceleme

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2020 - 16:20, Güncelleme: 14.05.2020 - 16:20 3380+ kez okundu.
 

Mersin'in yüksek kesimlerinde yayla sezonu öncesi inceleme

Mersin'in yüksek kesimlerinde yayla sezonu öncesi inceleme MERSİN (AA) - Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sıcaklık değerlerinin artış göstermesiyle birlikte yaklaşan yayla sezonu öncesi kentin yüksek kesimlerinde incelemelerde bulundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yılmaz ve beraberindekiler Gözne, Ayvagediği, Güzelyayla ve Arslanköy mahallelerini ziyaret etti.Bölgede süren çalışmaları inceleyen Yılmaz, yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yılmaz, "Doğası, tertemiz havası ve yeşil alanlarıyla Mersin'in en gözde yaylaları Toroslarımızda bulunuyor. Havaların ısınmasıyla yayla sezonu da başlıyor. Biz de bu alanlarımızı vatandaşlarımız için hazırlıyoruz. İnşallah salgından tamamen kurtulduğumuzda hemşehrilerimizi tertemiz parklar ve yeşil alanlar bekliyor." ifadelerini kullandı. Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : İsmihan Özgüven

Mersin'in yüksek kesimlerinde yayla sezonu öncesi inceleme

MERSİN (AA) - Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sıcaklık değerlerinin artış göstermesiyle birlikte yaklaşan yayla sezonu öncesi kentin yüksek kesimlerinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yılmaz ve beraberindekiler Gözne, Ayvagediği, Güzelyayla ve Arslanköy mahallelerini ziyaret etti.

Bölgede süren çalışmaları inceleyen Yılmaz, yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yılmaz, "Doğası, tertemiz havası ve yeşil alanlarıyla Mersin'in en gözde yaylaları Toroslarımızda bulunuyor. Havaların ısınmasıyla yayla sezonu da başlıyor. Biz de bu alanlarımızı vatandaşlarımız için hazırlıyoruz. İnşallah salgından tamamen kurtulduğumuzda hemşehrilerimizi tertemiz parklar ve yeşil alanlar bekliyor." ifadelerini kullandı.


Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.