Mersin'de yufkacılar, arife günü sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2020 - 12:42, Güncelleme: 21.05.2020 - 12:42 3576+ kez okundu.
 

Mersin'de yufkacılar, arife günü sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak

Mersin'de yufkacılar, arife günü sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak MERSİN (AA) - Mersin Valiliği, Ramazan Bayramı süresince uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından, yufkacı esnafının arife günü muaf tutulacağını bildirdi.Valilikten yapılan açıklamada, arife günü de dahil olmak üzere uygulanacak kısıtlamanın usul ve esaslarının İçişleri Bakanlığınca belirlendiği anımsatıldı. Bakkal, market, manav, kasap ve kuruyemişçilere verilen izne yufkacıların da eklendiği belirten açıklamada "İçişleri Bakanlığımıza ulaşan taleplerin değerlendirilmesi sonucunda, Ramazan Bayramı olması dolayısıyla unlu mamul üreticileri kapsamında yufkacılara da 23 Mayıs günü 10.00-17.00 saatlerinde izin verilmiştir." ifadesi kullanıldı.Muhabir : Sezgin PancarYayınlayan : Selma Adabaş

Mersin'de yufkacılar, arife günü sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak

MERSİN (AA) - Mersin Valiliği, Ramazan Bayramı süresince uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından, yufkacı esnafının arife günü muaf tutulacağını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, arife günü de dahil olmak üzere uygulanacak kısıtlamanın usul ve esaslarının İçişleri Bakanlığınca belirlendiği anımsatıldı.

Bakkal, market, manav, kasap ve kuruyemişçilere verilen izne yufkacıların da eklendiği belirten açıklamada "İçişleri Bakanlığımıza ulaşan taleplerin değerlendirilmesi sonucunda, Ramazan Bayramı olması dolayısıyla unlu mamul üreticileri kapsamında yufkacılara da 23 Mayıs günü 10.00-17.00 saatlerinde izin verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Muhabir : Sezgin Pancar
Yayınlayan : Selma Adabaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.