Mersin'de otomobilin tamponuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2020 - 15:10, Güncelleme: 26.05.2020 - 15:10 4596+ kez okundu.
 

Mersin'de otomobilin tamponuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Mersin'de otomobilin tamponuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde, Vefa Sosyal Destek Grubuna hizmet veren otomobilin tampon kısmına sıkışan yavru kedi kurtarıldı. Merkez Mahallesi'nde görevde olan Vefa Destek Grubu ekipleri, kullandıkları otomobilin ön tamponundan gelen sese bakınca bir kedi yavrusunun sıkıştığını farketti.Çalışma başlatan ekipler, otomobilin ön lastiklerinden birini söküp tampona sıkışan kedi yavrusunu bulunduğu yerden çıkardı. Yavru kedi, daha sonra annesinin bulunduğu alana bırakıldı.Muhabir : Derviş ÇömezYayınlayan : Tayfur Murat Eğilmez

Mersin'de otomobilin tamponuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde, Vefa Sosyal Destek Grubuna hizmet veren otomobilin tampon kısmına sıkışan yavru kedi kurtarıldı.

Merkez Mahallesi'nde görevde olan Vefa Destek Grubu ekipleri, kullandıkları otomobilin ön tamponundan gelen sese bakınca bir kedi yavrusunun sıkıştığını farketti.

Çalışma başlatan ekipler, otomobilin ön lastiklerinden birini söküp tampona sıkışan kedi yavrusunu bulunduğu yerden çıkardı.

Yavru kedi, daha sonra annesinin bulunduğu alana bırakıldı.


Muhabir : Derviş Çömez
Yayınlayan : Tayfur Murat Eğilmez

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.