Mersin'de evinin çatısında çökme olan yaşlı kişiye yardım eli

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2020 - 11:08, Güncelleme: 13.05.2020 - 11:08 4028+ kez okundu.
 

Mersin'de evinin çatısında çökme olan yaşlı kişiye yardım eli

Mersin'de evinin çatısında çökme olan yaşlı kişiye yardım eli MERSİN (AA) - Mersin'de, yaşadığı evin çatısında çökmeler olan yaşlı vatandaşa yardım eli uzandı. İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Toroslar İlçesi Turunçlu Mahallesi'nde tek başına yaşayan 70 yaşında vatandaşın evindeki sorunlar müftülüğe bildirildi.Toroslar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Toroslar Şubesi görevlilerince ihtiyaçları belirlenen evin onarımı için çalışma başlatıldı. Bir hayırsever, tadilat masraflarını üstlenerek evin çatısının yenilenmesini sağladı.İl Müftüsü Şaban Kondi, onarım çalışmalarının tamamlandığı evi ziyaret ederek, bazı eşyaların yenilenmesi, eksik olanların da temin edilmesi talimatını verdi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Kondi, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdüreceklerini belirtti.Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : İbrahim Erikan

Mersin'de evinin çatısında çökme olan yaşlı kişiye yardım eli

MERSİN (AA) - Mersin'de, yaşadığı evin çatısında çökmeler olan yaşlı vatandaşa yardım eli uzandı.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Toroslar İlçesi Turunçlu Mahallesi'nde tek başına yaşayan 70 yaşında vatandaşın evindeki sorunlar müftülüğe bildirildi.

Toroslar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Toroslar Şubesi görevlilerince ihtiyaçları belirlenen evin onarımı için çalışma başlatıldı. Bir hayırsever, tadilat masraflarını üstlenerek evin çatısının yenilenmesini sağladı.

İl Müftüsü Şaban Kondi, onarım çalışmalarının tamamlandığı evi ziyaret ederek, bazı eşyaların yenilenmesi, eksik olanların da temin edilmesi talimatını verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kondi, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.