Mersin'de, Doğa Parkı'nda 3 yavru deve kuşuna özel alanda bakılıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2020 - 11:56, Güncelleme: 21.05.2020 - 11:56 4158+ kez okundu.
 

Mersin'de, Doğa Parkı'nda 3 yavru deve kuşuna özel alanda bakılıyor

Mersin'de, Doğa Parkı'nda 3 yavru deve kuşuna özel alanda bakılıyor MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı'nda dünyaya gelen 3 yavru deve kuşu için özel alan oluşturuldu. Parktaki bir anne deve kuşunun, 42 günlük kuluçka süresinin ardından yumurtalarının kırılmasıyla 3 yavrusu dünyaya geldi. Anne ve babalarından ayrı tutulan 6 günlük yavrular, teknik personel gözetiminde, uzman bakıcıları tarafından özel diyet programlarıyla besleniyor.Tarsus Doğa Parkı'nın maskotu olan yavru deve kuşlarına, nem ve sıcaklık dengesinin ayarlandığı özel alanlarda bakılıyor.Parka, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyaretçi kabul edilmiyor.Muhabir : Mustafa Ünal UysalYayınlayan : Fatma Can

Mersin'de, Doğa Parkı'nda 3 yavru deve kuşuna özel alanda bakılıyor

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı'nda dünyaya gelen 3 yavru deve kuşu için özel alan oluşturuldu.

Parktaki bir anne deve kuşunun, 42 günlük kuluçka süresinin ardından yumurtalarının kırılmasıyla 3 yavrusu dünyaya geldi. Anne ve babalarından ayrı tutulan 6 günlük yavrular, teknik personel gözetiminde, uzman bakıcıları tarafından özel diyet programlarıyla besleniyor.

Tarsus Doğa Parkı'nın maskotu olan yavru deve kuşlarına, nem ve sıcaklık dengesinin ayarlandığı özel alanlarda bakılıyor.

Parka, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyaretçi kabul edilmiyor.

Muhabir : Mustafa Ünal Uysal
Yayınlayan : Fatma Can

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.