Mersin'de "asırlık anneler"e ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2020 - 16:10, Güncelleme: 10.05.2020 - 16:10 4475+ kez okundu.
 

Mersin'de "asırlık anneler"e ziyaret

Mersin'de "asırlık anneler"e ziyaret MERSİN (AA) - Mersin'in Mut ilçesinde 100 yaş ve üzeri 4 kadına Anneler Günü dolayısıyla hediye verildi. Mut Kaymakamı Muammer Köken ile Belediye Başkanı Volkan Şeker, 105 Yaşındaki Hatice Gün, 100 yaşındaki Ayşe Döm, 100 yaşındaki Ayşe Çetin ve 101 yaşındaki Fatma Yirik'i ziyaret etti."Asırlık çınarların" Anneler Günü'nü kutlayan Köken ve Şeker, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan hediyeleri de annelere sundu.Köken ve Şeker, ilçedeki şehit annelerini de ziyaret etti.Muhabir : Ahmet GülerYayınlayan : İbrahim Erikan

Mersin'de "asırlık anneler"e ziyaret

MERSİN (AA) - Mersin'in Mut ilçesinde 100 yaş ve üzeri 4 kadına Anneler Günü dolayısıyla hediye verildi.

Mut Kaymakamı Muammer Köken ile Belediye Başkanı Volkan Şeker, 105 Yaşındaki Hatice Gün, 100 yaşındaki Ayşe Döm, 100 yaşındaki Ayşe Çetin ve 101 yaşındaki Fatma Yirik'i ziyaret etti.

"Asırlık çınarların" Anneler Günü'nü kutlayan Köken ve Şeker, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan hediyeleri de annelere sundu.

Köken ve Şeker, ilçedeki şehit annelerini de ziyaret etti.

Muhabir : Ahmet Güler
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.