Mersin'de 4 gündür aranan yaşlı adam ölü bulundu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2020 - 22:50, Güncelleme: 09.05.2020 - 22:50 3513+ kez okundu.
 

Mersin'de 4 gündür aranan yaşlı adam ölü bulundu

Mersin'in Silifke ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 96 yaşındaki alzaymır hastası, ırmak kenarında ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, jandarma ve polis ekiplerince 4 gündür aranan Hidayet Tösten'in bastonu Göksu Irmağı yakınlarında bulundu. Irmak çevresinde yoğunlaştırılan arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile su altı polisi katıldı. Çalışmada 96 yaşındaki adamın cansız bedeni, ırmak kenarındaki bir ağaca takılmış halde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Mersin'in Silifke ilçesinde ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 96 yaşındaki alzaymır hastası, ırmak kenarında ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, jandarma ve polis ekiplerince 4 gündür aranan Hidayet Tösten'in bastonu Göksu Irmağı yakınlarında bulundu.

Irmak çevresinde yoğunlaştırılan arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile su altı polisi katıldı.

Çalışmada 96 yaşındaki adamın cansız bedeni, ırmak kenarındaki bir ağaca takılmış halde bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.