Mersin Tarsus'ta İki Grup Arasında Çıkacak Silahlı Kavgayı Polis Önledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2020 - 23:09, Güncelleme: 09.05.2020 - 23:09 3960+ kez okundu.
 

Mersin Tarsus'ta İki Grup Arasında Çıkacak Silahlı Kavgayı Polis Önledi

Mersin Tarsus'ta iki grup arasındaki çıkması muhtemel silahlı kavgayı polis ekipleri önledi. Edinilen bilgiye göre Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve İstihbarat Büro Amirliğiyle ortaklaşa yapılan çalışmada,  Bağlar Mahallesi civarında bazı şahısların silahlı kavgaya karışacakları bilgisi alındı. Bunun üzerine Asayiş Ekipleri ve Terör Ekipleri bölgeye seyir halindeyken aynı yerle alakalı silahlı kavga anonsu gelmesi üzerine önleyici ekipler olay yerine sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri Y.Ç (43), M.K. (39), U.G.(23) ve A.B.(30) isimli şahıslar ile karşı gruptan A.M.(29), R.M.(23) ve F.Ç. (24) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların yapılan üst aramasında  1 adet Baretta Gardene marka 9mm tabanca ve 4 adet fişek,  1 adet Belçika browning marka 9 mm tabanca ile 8 adet fişek ele geçirildi. Polis otosuna bindirilen şahıslar yasal işlemler için Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Ekipler olayda kullanılan 3 otomobili de incelemek üzere Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Mersin Tarsus'ta iki grup arasındaki çıkması muhtemel silahlı kavgayı polis ekipleri önledi.

Edinilen bilgiye göre Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve İstihbarat Büro Amirliğiyle ortaklaşa yapılan çalışmada,  Bağlar Mahallesi civarında bazı şahısların silahlı kavgaya karışacakları bilgisi alındı.

Bunun üzerine Asayiş Ekipleri ve Terör Ekipleri bölgeye seyir halindeyken aynı yerle alakalı silahlı kavga anonsu gelmesi üzerine önleyici ekipler olay yerine sevk edildi.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri Y.Ç (43), M.K. (39), U.G.(23) ve A.B.(30) isimli şahıslar ile karşı gruptan A.M.(29), R.M.(23) ve F.Ç. (24) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Şahısların yapılan üst aramasında  1 adet Baretta Gardene marka 9mm tabanca ve 4 adet fişek,  1 adet Belçika browning marka 9 mm tabanca ile 8 adet fişek ele geçirildi.

Polis otosuna bindirilen şahıslar yasal işlemler için Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Ekipler olayda kullanılan 3 otomobili de incelemek üzere Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.