Kadirli ve Düziçi'nde berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2020 - 16:56, Güncelleme: 11.05.2020 - 16:56 4091+ kez okundu.
 

Kadirli ve Düziçi'nde berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti

Kadirli ve Düziçi'nde berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ve Düziçi ilçelerinde berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti.Kadirli ilçesinde Belediye Başkanı Kadir Kara, iş yerlerini açan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek maske, dezenfektan ve tıraş malzemesi hediye etti.Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerini açan 220 esnafa yönelik hazırladıkları destek paketlerini teslim ettiklerini söyledi.Belediye ekiplerinin iş yerlerini dezenfekte ettiğini dile getiren Tarhan, "2 ay sonra iş yerlerini açan esnafımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Destek amacıyla içerisinde maske, dezenfekte ve tıraş malzemesi bulunan paketleri verdik." diye konuştu.Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner de berber, kuaför ve güzellik merkezlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.Esnafla sohbet ederek yeni getirilen kurallara mutlaka riayet edilmesi gerektiğine dikkati çeken Öner, "Kuaför ve güzellik salonuna sahip esnafımız bugün işbaşı yaptı. Sosyal mesafeyi korumaları, tek kullanımlık malzemeler kullanmaları ve içeriye az müşteri almaları gerektiğini söyledik. Ciddiyeti ve sorumluluğu elden bırakılmamalıyız. Alacağımız tedbirler virüsten daha güçlü." ifadelerini kullandı.Muhabir : Menderes Özat,Ersin ŞimşekYayınlayan : İbrahim Erikan

Kadirli ve Düziçi'nde berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ve Düziçi ilçelerinde berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti.

Kadirli ilçesinde Belediye Başkanı Kadir Kara, iş yerlerini açan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek maske, dezenfektan ve tıraş malzemesi hediye etti.

Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerini açan 220 esnafa yönelik hazırladıkları destek paketlerini teslim ettiklerini söyledi.

Belediye ekiplerinin iş yerlerini dezenfekte ettiğini dile getiren Tarhan, "2 ay sonra iş yerlerini açan esnafımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Destek amacıyla içerisinde maske, dezenfekte ve tıraş malzemesi bulunan paketleri verdik." diye konuştu.

Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner de berber, kuaför ve güzellik merkezlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Esnafla sohbet ederek yeni getirilen kurallara mutlaka riayet edilmesi gerektiğine dikkati çeken Öner, "Kuaför ve güzellik salonuna sahip esnafımız bugün işbaşı yaptı. Sosyal mesafeyi korumaları, tek kullanımlık malzemeler kullanmaları ve içeriye az müşteri almaları gerektiğini söyledik. Ciddiyeti ve sorumluluğu elden bırakılmamalıyız. Alacağımız tedbirler virüsten daha güçlü." ifadelerini kullandı.

Muhabir : Menderes Özat,Ersin Şimşek
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.