Kadirli Belediye Başkanı Tarhan'dan sınava hazırlanan gence moral ziyareti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2020 - 12:56, Güncelleme: 16.05.2020 - 12:56 3386+ kez okundu.
 

Kadirli Belediye Başkanı Tarhan'dan sınava hazırlanan gence moral ziyareti

Kadirli Belediye Başkanı Tarhan'dan sınava hazırlanan gence moral ziyareti OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, uzakta olan ailesinin ricası üzerine üniversite sınavına hazırlanan genç kızı evinde ziyaret ederek yaş pasta ikram etti.Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi’nde babaannesinin yanında yaşayan ve üniversite sınavına hazırlanan Yasemin Yaren Dostuoğlu’nun başka bir şehirde yaşayan ailesi, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a ulaştı.Tarhan, ailenin isteği üzerine Yasemin'i evinde ziyaret ederek moral verdi, getirdiği pastanın mumlarını birlikte söndürdü. Tarhan, Dostuoğlu'na kitap ve çeşitli hediyeler de verdi.Burada gazetecilere yaptığı açıklamada Tarhan, annesinin sosyal medya üzerinden kendine ulaştığı Yasemin’e üniversite sınavı öncesi moral vermek için ziyaret ettiklerini söyledi. Yasemin’in kaygı ve heyecanını dindirmek için birlikte yaş pasta kestiklerini belirten Tarhan, "Başka bir şehirde yaşayan kızımızın annesi biz ulaşarak, yaş pasta ile moral ve destek vermemizi istedi. Biz de ailemizin bu isteğini yerine getirdik. İnşallah sınavda başarılı olur." dedi. Yasemin Dostuoğlu da, annesinin isteği ile kendisini ziyaret eden Tarhan’a teşekkür etti.Muhabir : Menderes ÖzatYayınlayan : İsmihan Özgüven

Kadirli Belediye Başkanı Tarhan'dan sınava hazırlanan gence moral ziyareti

OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, uzakta olan ailesinin ricası üzerine üniversite sınavına hazırlanan genç kızı evinde ziyaret ederek yaş pasta ikram etti.

Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi’nde babaannesinin yanında yaşayan ve üniversite sınavına hazırlanan Yasemin Yaren Dostuoğlu’nun başka bir şehirde yaşayan ailesi, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a ulaştı.

Tarhan, ailenin isteği üzerine Yasemin'i evinde ziyaret ederek moral verdi, getirdiği pastanın mumlarını birlikte söndürdü.

Tarhan, Dostuoğlu'na kitap ve çeşitli hediyeler de verdi.

Burada gazetecilere yaptığı açıklamada Tarhan, annesinin sosyal medya üzerinden kendine ulaştığı Yasemin’e üniversite sınavı öncesi moral vermek için ziyaret ettiklerini söyledi.

Yasemin’in kaygı ve heyecanını dindirmek için birlikte yaş pasta kestiklerini belirten Tarhan, "Başka bir şehirde yaşayan kızımızın annesi biz ulaşarak, yaş pasta ile moral ve destek vermemizi istedi. Biz de ailemizin bu isteğini yerine getirdik. İnşallah sınavda başarılı olur." dedi.

Yasemin Dostuoğlu da, annesinin isteği ile kendisini ziyaret eden Tarhan’a teşekkür etti.


Muhabir : Menderes Özat
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.