Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Bugüne kadar 115 ülkeden 70 binden fazla vatandaşımızı ülkemize ge..

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 21:40, Güncelleme: 18.05.2020 - 21:40 3435+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Bugüne kadar 115 ülkeden 70 binden fazla vatandaşımızı ülkemize ge..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Bugüne kadar 115 ülkeden 70 binden fazla vatandaşımızı ülkemize getirdik. Biraz önce ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile telefonla konuştuk. Onlar bizden 4 bin civarında vatandaşını götürdü. Aynı şekilde o rakama yakın vatandaşımızı da değişik eyaletlerden ülkemize getirdik. Bu konuda da birbirimize destek oluyoruz" Muhabir : Süleyman ElçinYayınlayan : İlknur Yurdakul

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Bugüne kadar 115 ülkeden 70 binden fazla vatandaşımızı ülkemize getirdik. Biraz önce ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile telefonla konuştuk. Onlar bizden 4 bin civarında vatandaşını götürdü. Aynı şekilde o rakama yakın vatandaşımızı da değişik eyaletlerden ülkemize getirdik. Bu konuda da birbirimize destek oluyoruz"

Muhabir : Süleyman Elçin
Yayınlayan : İlknur Yurdakul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.