Bindikleri motosikletle bahçe duvarına çarpan iki kişi yaralandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 00:12, Güncelleme: 23.05.2020 - 00:12 3858+ kez okundu.
 

Bindikleri motosikletle bahçe duvarına çarpan iki kişi yaralandı

Bindikleri motosikletle bahçe duvarına çarpan iki kişi yaralandı ADANA (AA) - Adana'da bindikleri motosikletle bahçe duvarına çarpan iki kişi yaralandı.Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde İbrahim T. idaresindeki plakasız motosiklet, bir binanın bahçe duvarına çarptı.Kazada sürücü ile arkasında oturan Kadir A, yaralandı. Yaralılar ambulansla Seyhan ve Çukurova Devlet Hastanelerine kaldırıldı.Muhabir : Mutlu GüneyYayınlayan : Zafer Akpınar

Bindikleri motosikletle bahçe duvarına çarpan iki kişi yaralandı

ADANA (AA) - Adana'da bindikleri motosikletle bahçe duvarına çarpan iki kişi yaralandı.

Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde İbrahim T. idaresindeki plakasız motosiklet, bir binanın bahçe duvarına çarptı.

Kazada sürücü ile arkasında oturan Kadir A, yaralandı. Yaralılar ambulansla Seyhan ve Çukurova Devlet Hastanelerine kaldırıldı.


Muhabir : Mutlu Güney
Yayınlayan : Zafer Akpınar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.