Antalyaspor'dan Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 18:22, Güncelleme: 18.05.2020 - 18:22 3833+ kez okundu.
 

Antalyaspor'dan Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı

Antalyaspor'dan Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü, hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e, geçirdiği mide operasyonu nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.Muhabir : Oktay ÖzdenYayınlayan : Murat Keleş

Antalyaspor'dan Mustafa Cengiz için geçmiş olsun mesajı

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü, hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e, geçirdiği mide operasyonu nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Muhabir : Oktay Özden
Yayınlayan : Murat Keleş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.