Antalya'da toplu ulaşım için hazırlanan raylı sistem projesinin çalışması sürüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2020 - 14:10, Güncelleme: 22.05.2020 - 14:10 4304+ kez okundu.
 

Antalya'da toplu ulaşım için hazırlanan raylı sistem projesinin çalışması sürüyor

Antalya'da toplu ulaşım için hazırlanan raylı sistem projesinin çalışması sürüyor ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Hafif Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Meltem Bulvarı'ndan Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi yönüne devam eden raylı sistem inşaat çalışmalarını inceledi.Şantiyeyi gezen Böcek, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışması süren hattın, Konyaaltı varyanttaki nostalji tramvay hattına bağlanacağını ifade etti.Tüm bu çalışmaların 2020 yılı sonuna kadar tamamlanacağını bildiren Muhittin Böcek, raylı sistem inşaasıyla birlikte Meltem Mahallesi'ndeki altyapı sistemini de yenilediklerini kaydetti. Danışmalarıyla birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Böcek, yüklenici firma yetkilileriyle de proje hakkında konuştu. Böcek, "7 Haziran itibariyle Antalya için çok önemli olan Üniversite Kavşağı'nı açıyoruz. 2 ay içinde raylı sistemin Devlet Hastanesi'ne kadar olan bölümünü tamamlamış olacağız." dedi. Muhabir : Tahsin KüçükkaracaYayınlayan : Mustafa Yıldırım

Antalya'da toplu ulaşım için hazırlanan raylı sistem projesinin çalışması sürüyor

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Hafif Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Meltem Bulvarı'ndan Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi yönüne devam eden raylı sistem inşaat çalışmalarını inceledi.

Şantiyeyi gezen Böcek, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışması süren hattın, Konyaaltı varyanttaki nostalji tramvay hattına bağlanacağını ifade etti.

Tüm bu çalışmaların 2020 yılı sonuna kadar tamamlanacağını bildiren Muhittin Böcek, raylı sistem inşaasıyla birlikte Meltem Mahallesi'ndeki altyapı sistemini de yenilediklerini kaydetti.

Danışmalarıyla birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Böcek, yüklenici firma yetkilileriyle de proje hakkında konuştu.

Böcek, "7 Haziran itibariyle Antalya için çok önemli olan Üniversite Kavşağı'nı açıyoruz. 2 ay içinde raylı sistemin Devlet Hastanesi'ne kadar olan bölümünü tamamlamış olacağız." dedi.




Muhabir : Tahsin Küçükkaraca
Yayınlayan : Mustafa Yıldırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.