Antalya'da eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2020 - 16:04, Güncelleme: 23.12.2022 - 23:31 9211+ kez okundu.
 

Antalya'da eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Antalya'da eylül ayı meclis toplantısı yapıldı
Antalya'da eylül ayı meclis toplantısı yapıldı   ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. Belediyede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske ve mesafe kurallarına uyularak yapılan toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hacıarifoğlu, sağlık durumu iyiye giden Böcek'in en kısa zamanda sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni etti. Toplantıda daha sonra görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Muhabir : Orhan Çiçek Yayınlayan : Metin Bolat
Antalya'da eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Antalya'da eylül ayı meclis toplantısı yapıldı
 

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Belediyede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske ve mesafe kurallarına uyularak yapılan toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hacıarifoğlu, sağlık durumu iyiye giden Böcek'in en kısa zamanda sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni etti.

Toplantıda daha sonra görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Muhabir : Orhan Çiçek
Yayınlayan : Metin Bolat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.