Antalya'da 10 gündür aranan kişi, jandarma tarafından bulundu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2020 - 17:46, Güncelleme: 28.05.2020 - 17:46 3445+ kez okundu.
 

Antalya'da 10 gündür aranan kişi, jandarma tarafından bulundu

Antalya'da 10 gündür aranan kişi, jandarma tarafından bulundu ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 gündür aranan kişi, jandarma ekiplerince bulundu. Karavca Mahallesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Ömer Eren, 10 gün önce evden hava almak için çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınlarının kayıp başvurusu yapması üzerine ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eren'in bulunması için bölgede çalışma başlattı. Eren, evinden kilometrelerce uzakta bir su deposunun yakınında bulundu. Sağlık kontrolleri yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesine götürülen Eren, jandarmaya verdiği ilk ifadede, uzun süredir evde olduğu için sıkıldığını, gezip dolaşmak için dışarıya çıktığını kaydetti.Muhabir : Fatih HepokurYayınlayan : Fatma Can

Antalya'da 10 gündür aranan kişi, jandarma tarafından bulundu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 gündür aranan kişi, jandarma ekiplerince bulundu.

Karavca Mahallesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Ömer Eren, 10 gün önce evden hava almak için çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınlarının kayıp başvurusu yapması üzerine ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eren'in bulunması için bölgede çalışma başlattı.

Eren, evinden kilometrelerce uzakta bir su deposunun yakınında bulundu. Sağlık kontrolleri yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesine götürülen Eren, jandarmaya verdiği ilk ifadede, uzun süredir evde olduğu için sıkıldığını, gezip dolaşmak için dışarıya çıktığını kaydetti.


Muhabir : Fatih Hepokur
Yayınlayan : Fatma Can

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.