Antalya Valisi Karaloğlu: "19 ilçemizde 654 kaçak yapı yıkımı gerçekleştirildi"

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2020 - 12:42, Güncelleme: 30.05.2020 - 12:42 3664+ kez okundu.
 

Antalya Valisi Karaloğlu: "19 ilçemizde 654 kaçak yapı yıkımı gerçekleştirildi"

Antalya Valisi Karaloğlu: "19 ilçemizde 654 kaçak yapı yıkımı gerçekleştirildi" ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte 654 kaçak yapının yıkımının gerçekleştirildiğini bildirdi. Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da açıkladığı gibi Özel Çevre Koruma ve Doğal Sit alanları dahil kıyılarda kaçak yapılarla ilgili denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtti. İmara aykırı bu yapıların yıkımları ile yetki ve sorumlulukların öncelikle yerel yönetimlerde olduğunu vurgulayan Karaloğlu, "Bugüne kadar 19 ilçemizde toplam 654 kaçak yapı yıkımı gerçekleştirildi." ifadesini kullandı.Karaloğlu, denetimleri titizlikle sürdüreceklerini, doğal güzelliklerin bozulmasına izin vermeyeceklerini kaydetti. Muhabir : Süleyman ElçinYayınlayan : Evren Aydoğan

Antalya Valisi Karaloğlu: "19 ilçemizde 654 kaçak yapı yıkımı gerçekleştirildi"

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte 654 kaçak yapının yıkımının gerçekleştirildiğini bildirdi.

Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da açıkladığı gibi Özel Çevre Koruma ve Doğal Sit alanları dahil kıyılarda kaçak yapılarla ilgili denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtti.

İmara aykırı bu yapıların yıkımları ile yetki ve sorumlulukların öncelikle yerel yönetimlerde olduğunu vurgulayan Karaloğlu, "Bugüne kadar 19 ilçemizde toplam 654 kaçak yapı yıkımı gerçekleştirildi." ifadesini kullandı.

Karaloğlu, denetimleri titizlikle sürdüreceklerini, doğal güzelliklerin bozulmasına izin vermeyeceklerini kaydetti.



Muhabir : Süleyman Elçin
Yayınlayan : Evren Aydoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.