Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin eksiklerini tamamlıyor

Yaşam 11.01.2023 - 13:04, Güncelleme: 11.01.2023 - 13:04 27097+ kez okundu.
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin eksiklerini tamamlıyor

Korkuteli’ne gasilhane yapılıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşları doğumundan ölümüne kadar yalnız bırakmıyor. Daha önce zor şartlarda cenaze defin işlemi gerçekleştirilen Korkuteli’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane yapılıyor.  Korkuteli İlçesi’ne ait Alaaddin Mahallesi’nde bulunan Tavşan Tepe Mezarlığı’nın bahçesine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yatırımlar Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan gasilhane ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.  58 MAHALLEYE HİZMET VERECEK 330 metrekare alana sahip gasilhane içerisinde iki adet cenaze yıkama yeri, morg, bekleme salonu, bir mescit bulunacak. Gasilhane yalnıza Alaaddin Mahallesi’ne değil Korkuteli’nin 58 mahallesine hizmet verecek. Yapılan çalışma için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Alaaddin Mahallesi sakinleri, Korkuteli’nin önemli bir ihtiyacının karşılandığını söyledi. Korkutelili vatandaşlar en acılı günlerinde yanlarında olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.   Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Korkuteli’ne gasilhane yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşları doğumundan ölümüne kadar yalnız bırakmıyor. Daha önce zor şartlarda cenaze defin işlemi gerçekleştirilen Korkuteli’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane yapılıyor. 

Korkuteli İlçesi’ne ait Alaaddin Mahallesi’nde bulunan Tavşan Tepe Mezarlığı’nın bahçesine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yatırımlar Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan gasilhane ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. 

58 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

330 metrekare alana sahip gasilhane içerisinde iki adet cenaze yıkama yeri, morg, bekleme salonu, bir mescit bulunacak. Gasilhane yalnıza Alaaddin Mahallesi’ne değil Korkuteli’nin 58 mahallesine hizmet verecek. Yapılan çalışma için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Alaaddin Mahallesi sakinleri, Korkuteli’nin önemli bir ihtiyacının karşılandığını söyledi. Korkutelili vatandaşlar en acılı günlerinde yanlarında olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.
 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.