Alternatif Bank’tan bankacılık işlemlerinde e-imza kolaylığı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2020 - 11:28, Güncelleme: 13.05.2020 - 11:28 3180+ kez okundu.
 

Alternatif Bank’tan bankacılık işlemlerinde e-imza kolaylığı

Alternatif Bank’tan bankacılık işlemlerinde e-imza kolaylığı İSTANBUL (AA) - Alternatif Bank, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dijital bankacılık kullanımının arttığı bu dönemde tüzel müşterilerinin talimat süreçlerini e-imza ile dijital ortama taşıdı. Alternatif Bank’tan yapılan açıklamaya göre, bankanın altyapısı sektörde faaliyet gösteren tüm e-imza hizmet sağlayıcı firmalara uyumlu şekilde çalışıyor. Bu sayede Alternatif Bank tüzel müşterileri hangi entegratör firmayla çalışırsa çalışsın, e-imzalı talimat ile bankacılık işlemlerini ıslak imzaya gerek kalmadan, dijital ortamda gerçekleştirebiliyor. Farklı dosya türlerinde iletilen tüm elektronik talimatlar, Bankanın sistemi tarafından desteklenerek imza doğrulaması yapılıyor. E-imza uygulaması sayesinde tüm talimat ve onay gerektiren dokümanlar güvenli ve hızlı bir şekilde işleme alınabiliyor. Muhabir : Yunus TürkYayınlayan : Cevat Kışlalı

Alternatif Bank’tan bankacılık işlemlerinde e-imza kolaylığı

İSTANBUL (AA) - Alternatif Bank, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dijital bankacılık kullanımının arttığı bu dönemde tüzel müşterilerinin talimat süreçlerini e-imza ile dijital ortama taşıdı.

Alternatif Bank’tan yapılan açıklamaya göre, bankanın altyapısı sektörde faaliyet gösteren tüm e-imza hizmet sağlayıcı firmalara uyumlu şekilde çalışıyor. Bu sayede Alternatif Bank tüzel müşterileri hangi entegratör firmayla çalışırsa çalışsın, e-imzalı talimat ile bankacılık işlemlerini ıslak imzaya gerek kalmadan, dijital ortamda gerçekleştirebiliyor.

Farklı dosya türlerinde iletilen tüm elektronik talimatlar, Bankanın sistemi tarafından desteklenerek imza doğrulaması yapılıyor. E-imza uygulaması sayesinde tüm talimat ve onay gerektiren dokümanlar güvenli ve hızlı bir şekilde işleme alınabiliyor.

Muhabir : Yunus Türk
Yayınlayan : Cevat Kışlalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.