Osmaniyeli öğrencilerden, Mehmetçiğe ay yıldız koreografili destek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 14:34, Güncelleme: 03.03.2020 - 14:34 3289+ kez okundu.
 

Osmaniyeli öğrencilerden, Mehmetçiğe ay yıldız koreografili destek

Osmaniyeli öğrencilerden, Mehmetçiğe ay yıldız koreografili destek OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ortaokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin İdlip bölgesinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'na verdikleri desteği, okul bahçesinde ay yıldız koreografisi yaparak gösterdi. Kadirli Ortaokulu öğrencileri, koreografi öncesinde şehitler için dua etti. Öğrenciler, "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.Öğrencilerden Resul Kıvrak, Mehmetçik'e destek olmak için böyle bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek, "Mehmetçiğimize manevi güç olması amacıyla koreografi yaptık. Dualarımız onlarla. Allah, ayaklarına taş değdirmesin. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyoruz. Çanakkale'de dedelerimizin yaptığı gibi 15 yaşında olsak da göreve hazırız. Biz de torunlarımız için canımızı veririz." diye konuştu.Muhabir : Menderes ÖzatYayınlayan : Etem Geylan

Osmaniyeli öğrencilerden, Mehmetçiğe ay yıldız koreografili destek

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ortaokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin İdlip bölgesinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'na verdikleri desteği, okul bahçesinde ay yıldız koreografisi yaparak gösterdi.

Kadirli Ortaokulu öğrencileri, koreografi öncesinde şehitler için dua etti. Öğrenciler, "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Öğrencilerden Resul Kıvrak, Mehmetçik'e destek olmak için böyle bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek, "Mehmetçiğimize manevi güç olması amacıyla koreografi yaptık. Dualarımız onlarla. Allah, ayaklarına taş değdirmesin. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyoruz. Çanakkale'de dedelerimizin yaptığı gibi 15 yaşında olsak da göreve hazırız. Biz de torunlarımız için canımızı veririz." diye konuştu.

Muhabir : Menderes Özat
Yayınlayan : Etem Geylan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.