Antalya’da yaban hayatı geliştirme sahasına yeni yol yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2020 - 13:56, Güncelleme: 22.05.2020 - 13:56 3634+ kez okundu.
 

Antalya’da yaban hayatı geliştirme sahasına yeni yol yapıldı

Antalya’da yaban hayatı geliştirme sahasına yeni yol yapıldı ANTALYA (AA) - Akseki Belediyesi, yaban hayatı geliştirme sahasının kontrolünün daha etkin yapılması amacıyla Arpa Çukuru Mevkisinde yol açtı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün Giden Gelmez Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda çalışma yapan belediye ekipleri, çoğunluğu kayalık olan sarp arazide yol çalışmalarını sürdürdü. Yolun, yapılacak küçük düzenlemelerin ardından kısa süre sonra kullanıma açılacağı bildirildi.Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, yaban hayatına önem verdiklerini belirtti. Özkan, yol ile yaban hayatının kontrolünün daha iyi yapılacağını söyledi. Muhabir : Mustafa HatipoğluYayınlayan : Mustafa Yıldırım

Antalya’da yaban hayatı geliştirme sahasına yeni yol yapıldı

ANTALYA (AA) - Akseki Belediyesi, yaban hayatı geliştirme sahasının kontrolünün daha etkin yapılması amacıyla Arpa Çukuru Mevkisinde yol açtı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün Giden Gelmez Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda çalışma yapan belediye ekipleri, çoğunluğu kayalık olan sarp arazide yol çalışmalarını sürdürdü.

Yolun, yapılacak küçük düzenlemelerin ardından kısa süre sonra kullanıma açılacağı bildirildi.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, yaban hayatına önem verdiklerini belirtti. Özkan, yol ile yaban hayatının kontrolünün daha iyi yapılacağını söyledi.

Muhabir : Mustafa Hatipoğlu
Yayınlayan : Mustafa Yıldırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.